Infomomenten
Virtuele rondleiding en infodag op 3 oktober 2020

1) Virtuele rondleiding

Geen infodag en opentuindag mogelijk door de coronamaatregelen? Dan geven we je een virtuele rondleiding door onze school. Niet met alle studie-info, want daarvoor is in deze korte filmpjes geen tijd. Wel om de school te ervaren. Klik hier voor een 20-tal filmpjes die je laten kennismaken met Horteco. Wens je nadien info over een opleiding of onze werking? Neem dan contact op met onze school, dan geven we je graag meer uitleg.

2) Extra infodag op zaterdag 3 oktober 2020

We houden een extra, echte infodag op zaterdag 3 oktober 2020 (10-17u) voor wie zich wil inschrijven in het schooljaar 2021-2022. Hopelijk kan die dan wel doorgaan. In maart 2021 houden we ook een infodag, maar dan zal het sowieso druk zijn, omdat de leerlingen die dan in het 5de leerjaar zitten de school ook zullen bezoeken. De leerlingen die in 2019-2020 door de coronamaatregelen niet naar onze infodag konden komen, kunnen dus op 3 oktober bij ons terecht (onder voorbehoud van de coronamaatregelen die dan gelden).

Inschrijven voor het schooljaar 2020-2021

In de onderwijsregio waartoe onze school behoort, schrijf je voor 1A en 1B anders in dan voor het 2de tot en met het 7de leerjaar. Hieronder vind je de regeling voor 1A en 1B. In het aparte blokje daaronder staat de regeling voor het 2de tot en met het 7de leerjaar.

Inschrijven voor 1A en 1B

Voor het schooljaar 2020-2021 kon je voor onze school en 65 andere scholen in een aanmeldingssysteem inschrijven. Dat kon van 30 maart tot 24 april 2020. 

Sinds 13 mei 2020 zijn de vrije inschrijvingen voor 1A en 1B gestart. Als de school nog plaats heeft, kan je inschrijven. Anders kom je op een wachtlijst, tot er een plaats vrijkomt.

Naar de school komen om in te schrijven mag niet door de coronamaatregelen. Daarom werkt onze school met een link naar een online formulier die onderaan dit tekstblok staat. Als je het formulier hebt ingevuld, vergeet dan niet op 'verzenden' te klikken. Je krijgt dan zelf een automatische bevestigingsmail dat je het formulier invulde.

Opgelet: het invullen van dit formulier is nog geen inschrijving. Je geeft hiermee aan dat je je kind wenst in te schrijven. Onze school zal de ouders contacteren in de volgorde dat ze het formulier invulden. Zolang er plaatsen beschikbaar zijn, kan de inschrijving voltooid worden. Anders kom je op een wachtlijst tot er een plaats vrijkomt.

Onze school is gesloten van 7 juli tot 20 augustus. Je kan in die periode de link wel invullen, zodat je aanvraag tot inschrijving op de juiste plaats in de lijst met aanvragen terecht komt. Op enkele momenten tussen 7 juli en 20 augustus zullen we aanvragen beantwoorden, maar dat gebeurt niet frequent. Vanaf 20 augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar en zullen we de aanvragen verder beantwoorden.

Hier is de link om een aanvraag in te dienen voor inschrijving in 1A of 1B: https://tinyurl.com/aanvraag-inschrijving-1e-jaar

Inschrijven voor het 2de t/m 7de leerjaar

Sinds 18 mei 2020 kan je inschrijven voor het 2de tot en met 7de jaar. Naar de school komen om in te schrijven mag niet door de coronamaatregelen. Daarom werkt onze school met een link naar een online formulier die onderaan dit tekstblok staat. Als je het formulier hebt ingevuld, vergeet dan niet op 'verzenden' te klikken. Je krijgt dan zelf een automatische bevestigingsmail dat je het formulier invulde.

Opgelet: het invullen van dit formulier is nog geen inschrijving. Je geeft hiermee aan dat je je kind wenst in te schrijven, maar sommige studierichtingen zijn mogelijk volzet en hebben een wachtlijst. Onze school zal de ouders contacteren in de volgorde dat ze het formulier invulden. Zolang er plaatsen beschikbaar zijn, kan de inschrijving voltooid worden. Anders krijg je een plaats op de wachtlijst.

Onze school is gesloten van 7 juli tot 20 augustus. Je kan in die periode de link wel invullen, zodat je aanvraag tot inschrijving op de juiste plaats in de lijst met aanvragen terecht komt. Op enkele momenten tussen 7 juli en 20 augustus zullen we aanvragen beantwoorden, maar dat gebeurt niet frequent. Vanaf 20 augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar en zullen we de aanvragen verder beantwoorden.

Hier is de link om een aanvraag in te dienen voor inschrijving in het 2de tot en met 7de jaar: https://tinyurl.com/aanvraag-inschrijving-2-tot-7

Als je zoon/dochter is ingeschreven, bezorg je (een kopie van) het getuigschrift of attest en het eindrapport van de vorige school van je zoon/dochter aan het secretariaat.