Schoolwinkel

Elke vrijdag kunt u in onze schoolwinkel verse producten kopen. Ze werden allemaal op ons domein geproduceerd en geteeld: fruit, biologische groenten, bloemen, honing, siroop en fruitsap. Het assortiment verandert wekelijks. Wat er te koop is, vindt u op deze pagina.

Op 22 juni is onze schoolwinkel

Producten

Prijs

Aardbei

€ 2,00 stuk

Andijvie BIO

€ 1,00 stuk

Braambessen

€ 1,00 kg

Courgette

€ 1,00 kg

Erwten BIO

€ 2,00 kg

Nieuw zeelandse spinazie BIO

€ 2,00 kg

Siroop

€ 3,00 stuk

Honing

€5,50

Kamerplanten

€1,00

Leeggoed

€ 0,40 fles

€ 5,45 bak

Openingsuren

Elke vrijdag van 8.30 u. tot 13.00 u.

De bloementeelt is tijdens de schooldagen open van 8.30 u tot 12.00 u

Tijdens de schoolvakanties is de winkel gesloten.

Wegbeschrijving
plan winkel

Met de fiets of te voet

Om naar onze schoolwinkel te gaan, neemt u de achteringang van het schooldomein. U gaat meteen naar rechts rond de serre en vervolgens richting het grote gebouw dat voor u ligt. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt binnengaan langs de deur met het opschrift 'Winkel'.

Met de auto

U neemt de achteringang van het schooldomein en rijdt rechtdoor langs de serre tot achter een loods aan de rechterkant. Daar buigt u rechtsaf en volgt u de straat tot u de serre links van u gepasseerd bent. Dan buigt u rechtsaf, tot u aan een gebouw met lichtgroene ramen komt. Tussen de perenboomgaard en dat gebouw kunt u parkeren. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt aan de achterzijde van het gebouw binnengaan, langs de deur met het opschrift 'Winkel'.