Schoolwinkel

Elke vrijdag kunt u in onze schoolwinkel verse producten kopen. Ze werden allemaal op ons domein geproduceerd en geteeld: fruit, biologische groenten, bloemen, honing, siroop en fruitsap. Het assortiment verandert wekelijks. Wat er te koop is, vindt u op deze pagina.

Op 20 april in onze schoolwinkel

Producten

Prijs

Aardpeer

€ 2,00 kg

Droogboon

€ 1,20 stuk

Prei

€ 1,00 kg

Rammenas BIO

€ 1,00 kg

Selder BIO

€ 1,50 stuk

Radijs BIO

€ 1,00 stuk

Wortel

€ 0,50 kg

Peren

€ 1,20 Kg 

3kg € 3,00

Siroop

€ 3,00 stuk

Sap appel

€ 2,00 fles

€ 12,00 bak

€ 7,00 box

Sap appel + peer

€ 7,00 box

Sap appel + kers

€ 2,50 fles

€ 15 bak

Leeggoed

€ 0,40 fles

€ 5,45 bak

kamerplanten

€ 1 stuk

Zaterdag 21 april: Perkplanten verkoop meer info in link hier onder
Openingsuren

Elke vrijdag van 8.30 u. tot 13.00 u.

Tijdens de schoolvakanties is de winkel gesloten.

Wegbeschrijving
plan winkel

Met de fiets of te voet

Om naar onze schoolwinkel te gaan, neemt u de achteringang van het schooldomein. U gaat meteen naar rechts rond de serre en vervolgens richting het grote gebouw dat voor u ligt. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt binnengaan langs de deur met het opschrift 'Winkel'.

Met de auto

U neemt de achteringang van het schooldomein en rijdt rechtdoor langs de serre tot achter een loods aan de rechterkant. Daar buigt u rechtsaf en volgt u de straat tot u de serre links van u gepasseerd bent. Dan buigt u rechtsaf, tot u aan een gebouw met lichtgroene ramen komt. Tussen de perenboomgaard en dat gebouw kunt u parkeren. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt aan de achterzijde van het gebouw binnengaan, langs de deur met het opschrift 'Winkel'.