Schoolwinkel

Elke vrijdag kunt u in onze schoolwinkel verse producten kopen. Ze werden allemaal op ons domein geproduceerd en geteeld: fruit, biologische groenten, bloemen, honing, siroop en fruitsap. Het assortiment verandert wekelijks. Wat er te koop is, vindt u op deze pagina.

Terug open op 6 september
Openingsuren

Elke vrijdag van 8.30 u. tot 13.00 u.

Vanaf dinsdag 23 april 2019 verkoop tijdens schooldagen van 8. 30u. tot 12.00 u.

Volledig perkplanten aanbod kan je hier vinden.

VRIJDAG 28 JUNI WINKEL OPEN VAN 8.30 U. TOT 11.00 U.

Tijdens de schoolvakanties is de winkel gesloten.

VRIJDAG 6 SEPTEMBER TERUG OPEN VAN 8.30 U. TOT 13.00 U.

Wegbeschrijving
plan winkel

Met de fiets of te voet

Om naar onze schoolwinkel te gaan, neemt u de achteringang van het schooldomein. U gaat meteen naar rechts rond de serre en vervolgens richting het grote gebouw dat voor u ligt. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt binnengaan langs de deur met het opschrift 'Winkel'.

Met de auto

U neemt de achteringang van het schooldomein en rijdt rechtdoor langs de serre tot achter een loods aan de rechterkant. Daar buigt u rechtsaf en volgt u de straat tot u de serre links van u gepasseerd bent. Dan buigt u rechtsaf, tot u aan een gebouw met lichtgroene ramen komt. Tussen de perenboomgaard en dat gebouw kunt u parkeren. De winkel bevindt zich in het tweede gebouw dat u tegenkomt. U kunt aan de achterzijde van het gebouw binnengaan, langs de deur met het opschrift 'Winkel'.